Nya inlägg

  • Inga inlägg att visa.

Topic-icon sjuhäradsform

  • ewoc
  • ewoc Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
Mer
15 år 8 månader sedan - 15 år 8 månader sedan #16690 av ewoc
sjuhäradsform skapades av ewoc
hej!

för alla er i sjuhärad så finns det nu ett nystartat projekt i regi av leader+ som heter sjuhäradsform, som jag tycker verkar väldigt lovande och därför ville tipsa om. en hemsida är under uppbyggnad, just nu finns följande information att tillgå på leader+´s hemsida; http://www.leader-sjuharad.com/page25466.html

Projektet går ut på att lyfta det lokal konsthantverket, skapa en organisation för försäljning samt hitta nya vägar att marknadsföra hantverk på. Dessutom ska varumärket Sjuhäradsform etableras.

vad jag har förstått utifrån mitt hittills enda samtal med projektledaren peter drottz är att man vill underlätta för konsthantverkare att hitta rätt forum för sina produkter, kvalitetssäkra produktionen av de konsthantverkare som blir medlemmar och kort sagt öka statusen och värdet av det vi gör, samt ge oss en möjlighet att tjäna pengar på det vi gör.
jag är väldigt positiv till detta, eftersom jag sliter lite med att hitta rätt forum för mina saker. är dödleds på att stå på marknader bredvid brudar som trär pärlor på tråd men ändå kallar sig silversmeder. allt detta har vi ju diskuterat massor av gånger på forumet - att värdet av vårt arbete inte uppskattas till fullo p.g.a. massproduktion och allmänhetens okunskap. detta hoppas jag ska kunna underlätta för oss i sjuhärad. i nuläget kan man bli medlem (gratis), och redan från början vara med på att starta upp och skapa premisserna för hela projektet, men det finns redan planer på att senare skapa ett kooperativ/hb för försäljning, utställning et.c. jag ska hoppa på det och se vart det leder.
projektledaren var väldigt positiv till att jag skulle tipsa och länka här på denna eminenta portal (som har för övrigt hade hört talas om), och är detta något ni är intresserade av så får ni gärna höra av er till honom;
peter@leader-sjuharad.com

ska hålla er underrättade om utvecklingen.
johan - jag lägger även in länken i länkregistret.

Ever tried. Ever failed. No matter.
Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)
Last edit: 15 år 8 månader sedan by ewoc.
Sidan laddades på: 0.062 sekunder
Powered by Kunena Forum