Nya inlägg

Topic-icon Hejsan!

  • Pumlan
  • Pumlan Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Mer
11 år 1 månad sedan #35083 av Pumlan
Hejsan! skapades av Pumlan
Hej!

Efter att ha besökt forumet många gånger, främst hitslussad från Google vid diverse funderingar, är jag nu medlem!

Jag är uppväxt med hantverk i en liten by utanför Luleå, men det var först vintern 2008 då jag var nyinflyttad i Gävle, gravid och arbetslös som jag hittade till silversmidet. Jag gick en kurs på Medborgarskolan och tyckte det var superkul! Tyvärr fanns inte så mkt tid till det då när jag startade eget företag inom webb, pluggade, var föräldraledig osv. Men nu är jag tillbaka igen! Jag är även i slutskedet av min certifiering av arbete med PMC (silverlera).

Trots att jag ägnat dessa år till att samla på mig verktyg och material till silverlera och silversmide så fattas massor... och desto mer man lär sig desto mer vill man ha... (I söndags var jag på minikurs i lödning hos en bekant som är guldsmed. Grymt kul att se hur mycket bättre kontroll man hade med blåsmunstycke!) Men jag har iaf kommit igång och snart ska jag även ställa i ordning en ordentlig "smedja" ute i vårt gammelhus på gården.

Mitt företag säljer numer även på hantverk, både mina smycken och mina föräldrars alster, och det är den delen jag hoppas kunna leva på i framtiden! Är hemma med barn nummer två nu så vi får se när det blir dock ;) Jag jobbar iaf på bäst jag kan. Ni kan se mina saker på http://hantverk.krigadesign.se . Än så länge ligger dock inte så mycket silversaker ute då den delen som sagt är under uppbyggnad.

Har ni några frågor om silverlera får ni mer än gärna fråga på! Silversmide har jag en känsla att jag mest kommer fråga er om, till en början iaf ;)

Ja som ni märker kan jag konsten att prata ibland... Det som händer när man är varit föräldraledig/jobbat och pluggat hemifrån i 4,5 år ;)

Ha det gott alla!

Mvh
Lisa Kriga
Sidan laddades på: 0.068 sekunder
Powered by Kunena Forum