Nya inlägg

Topic-icon Sebastian var namnet^^

  • Loge
  • Loge Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Mer
13 år 10 månader sedan #26362 av Loge
Sebastian var namnet^^ skapades av Loge
Jaha, vart börjar man?

Mitt namn är Sebastian. (jag utelämnar efternamnet p.g.a min egen stenhårda paranoia ;) )
Och jag går 3e året på gymnasiet. Bor i Älvsbyn, Norrbotten. Och jag har registrerat mig här i förhoppningen att få lite hjälp med mitt projekt arbete, att börja jobba med smide. Jag är totalt oskolad inom smide men har lite hjälp från min mors kille som är mekaniker/metall svarvare (Eller vad det nu heter :P ). Men jag hoppas ändå kunna ta lite hjälp av medlemmarna här. Jag har dessutom observerat att ni har en hel del bra-att-kunna 'tavlor' som våran Admin kallar det ;D . Så, framtiden ser ljus ut antar jag. :D . Hur som helst, vidare om mig själv. Jag är 17 år och som sagt, jag går på gymnasiet, Naturvetenskapliga programmet, om det nu säger nått ;) .

Jag vet inte vad mer som e behövligt att veta, jag är 1.80 lång ca 90kg och siktar på att bli officer inom våran svea rikes armé.

Trvia: Jag tycker om god mat ;D har för många favorit rätter så det är enklare att skriva sådär.
Jag har en vit katt som jag älskar mest i hela världen, och jag är trummis i ett nystartat band med polarna. Min klädstil är Svart, alltid svart. Jag lyssnar mest på Metal, vilket också är den sortens musik vårat band spelar.
Jag e väldigt intresserad av kampsporter, Kick Boxning, Muy-Thai, Aikido, Kendo och en massa annat.
Jag läser en hel massa böcker när jag inte har något bättre för mig. Och sist men inte minst bör väll nämnas att jag tillhör den förtappade data generationen som så många uttrycker sig ;D . Det var nog allt i stora drag.
  • Johan Sangberg
  • Johan Sangberg Profilbild
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Jag har sysslat med hantverk och teknik hela mitt liv. Smider konstsmide och skissar och målar.
Mer
13 år 10 månader sedan #26364 av Johan Sangberg
Svar från Johan Sangberg i ämnet Sebastian var namnet^^
Hej

Välkommen till Antracit!! Kul att du väljer en "bana" med smide inblandat och att du hittat hit. Här finns massor av information i ämnet men det kan vara svår att hitta ibland.... ???

Det första rådet är ju att använda Sökfunktionen mycket....Nybörjarfrågor har det ställt flera gånger så det finns säkert svar i forumen. Men om man nu inte hittar med sökfunktionen så ställer man en fråga i lämpligt forum. Just att ställa en fråga åt gången e ju smart för när man fått svar där blir det enklare att hitta för andra....Rubriken bör vara så enkel och tydlig som möjligt...

Ja det va ju en del det men bli nu inte förskräckt av detta utan surfa runt i lugn och ro och ställ sedan dina frågor så skall vi försöka hjälpa till!

//admin

Johan Sangberg
Sidan laddades på: 0.064 sekunder
Powered by Kunena Forum