Nya inlägg

Topic-icon Hofi hammare

  • magnusn88
  • magnusn88 Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
Mer
9 år 8 månader sedan #36036 av magnusn88
Hofi hammare skapades av magnusn88
Har letat runt lite på forumet efter lite information och erfarenheter/åsikter om Hofi hammaren och hela den tekniken. Dock har jag inte hittat speciellt mycket, bara någon enstaka tråd, så därför startar jag en ny.

Jag har läst vad jag har hittat om det här med Hofi hammaren, men inte hört vad andra tycker om den. Köpte en lookalike från usa för ca 1/3 av priset på en riktig.
[attachment=1:7ypab6tk]<!-- ia1 -->DSC_0396.JPG<!-- ia1 -->[/attachment:7ypab6tk]

Riktigt tjusig! Har provsmidit den lite och jag är nöjd med den. Ligger bra i handen med bra balans om man håller som herr Hofi förespråkar. Den är på 1kg så lite tyngre än den hammaren jag haft innan. Den hammaren har jag själv fixat till från biltema och ser ut på följande sätt.
[attachment=0:7ypab6tk]<!-- ia0 -->DSC_0353.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:7ypab6tk]

Denna har jag smidit en hel del med nu inför konstrundan till påsk och har på så vis dragit på mig en tennisarmbåge/musarm eller vad man nu vill kalla det. Aj armen iaf! Så har därför inte kunnat testa den nya hammaren ordentligt.

Nu är då frågan vad tycker alla andra om hur en hammare ska se ut och kännas. Har avhandlats i flera trådar tidigare om handtagets längd, och lite kortare är nog den allmänna åsikten med lite undantag.
Men huvudet och tekniken på denna Hofi hammare, vad tycks om den. Skulle vara intressant med en diskussion om det hela.

Såg ett bilbyggarprogram då discovery häromdagen där Jesse James eller vad han hette smidde lite delar till bygget de höll på med. Både med ett Hofistäd och hammare. Roligt med lite smide på tv iag:D

Nog babblat från mig! :P

/M
Bilagor:
Sidan laddades på: 0.067 sekunder
Powered by Kunena Forum