Nya inlägg

  • Inga inlägg att visa.

Topic-icon [Hjälp / FAQ] Facebook och sociala bokmärken.

  • Johan Sangberg
  • Johan Sangberg Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Jag har sysslat med hantverk och teknik hela mitt liv. Smider konstsmide och skissar och målar.
Mer
16 år 1 månad sedan #21997 av Johan Sangberg
Dela Antracit med andra och spara dina favoritämnen som bokmärken?

Ja vem har inte läst om Facebook på senaste tiden! Det är ingen ny företeelse men den är populär! Ny kan du som medlem på Antracit samla dina bästa länkar till ämnen som du finner här genom att spara dom på din "bokmärkessite".

I dagsläget har vi lagt till länkar till drygt 14 olika "bokmärkessiter". Du får en förklaring på de fyra vanligaste nedan och du hittar alla iconerna uppe till höger över det ämne du läser (se bifogad bild)!

Är du medlem på någon annan "bokmärkessite" som inte finns listad här så kan du skicka ett mejl till admin så lägger vi in en länk till "din site".

Facebook är en amerikansk sajt där du kan umgås med dina nätverk av vänner. Sajten startade som ett community för högskolestudenter men är i dag öppen för alla.

Digg är en amerikansk sajt där användarna tipsar varandra om intressanta artiklar och sajter. Alla som är inloggade kan rösta för och emot tipsen och de tipsen som får flest röster hamnar högst upp på sajtens förstasida.

Stumble Upon är ett tillägg till webbläsarna Internet Explorer respektive Firefox. Med hjälp av den kan du tipsa och själv få tips om nya sajter i de kategorier du själv tycker är intressanta.

Del.icio.us är en amerikansk bokmärkessajt där du kan spara länkar som du sedan har tillgång till från vilken internetuppkopplad dator som helst.

Detta är bara några av de "bokmärkessiter" som finns på nätet. Själv är admin med på Facebook och Del.icio.us, det räcker mer en väl.

Happy bookmarking

Johan Sangberg
Bilagor:
Sidan laddades på: 0.060 sekunder
Powered by Kunena Forum