Nya inlägg

  • Inga inlägg att visa.

Topic-icon Praktikplats - Göteborgsregionen

  • freesmith
  • freesmith Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Mer
14 år 2 månader sedan - 14 år 2 månader sedan #30446 av freesmith
Praktikplats - Göteborgsregionen skapades av freesmith
Hej! Är på väg att byta yrkesinriktning och funderar på en utbildning inom konstsmide. Jag har alltid varit intresserad av kreativt arbete, så jag tror smide borde passa mig. Jag har bara provat på genom en helgkurs där vi fått känna på lite grunder. Jag tycker ändå det varit för lite prova på för att satsa tid och pengar på en utbildning. Därför söker jag efter någon som kan tänka sig att ta emot mig under allt från ett par månader till några månader - som en praktikplats. Ersättning får jag via a-kassan samt att jag är försäkrad. Jag tänkte mig i så fall att man fick vara med och studera lite olika moment, och emellanåt prova på några moment när det är läge för det.
Jag är lätt att ha med att göra, dyker alltid upp, är inte rädd för att ta i, är kreativ och bra på att finna lösningar.
Om det finns någon smed där ute, professionell, semi- eller fritids-, så kan ni väl slänga iväg ett mail till c_melander@hotmail.com . Ni kan självklart svara här med, men kollar mejlen oftare!
Tips på vart jag annars kan vända mig för att pröva mottages också! Tack på förhand! - Christian
Last edit: 14 år 2 månader sedan by freesmith.
Mer
14 år 2 månader sedan #30448 av gustav_metal
Svar från gustav_metal i ämnet Praktikplats - Göteborgsregionen
Ja men eventuellt har jag lite plats i min smedja... men det är ju visseligen 17 mil från göteborg men för sånna som jag som bott i dals långed så är avstånd inget man tänker på...

Jag skickar ett mail

//Gustav Thane
Sidan laddades på: 0.077 sekunder
Powered by Kunena Forum