Nya inlägg

  • Inga inlägg att visa.

Topic-icon Sätt att hjälpa Antracit!

  • Jimi
  • Jimi Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
Mer
15 år 1 månad sedan #27972 av Jimi
Sätt att hjälpa Antracit! skapades av Jimi

admin skrev:

mr_president skrev:
Säger som kråkan i Mamma mu, "BORTA!"


Det va inte tanken att hijacka tråden utan helt enkelt påpeka att Antracit blir som Mamma Mu säger BORTA om ingen hittar hit och ingen betalar räkningarna. Dom lever på länkar som ger köpare, Antracit lever på medlemmar som ger kunskap och länkar som ger kontakter. Fortsätt gärna med bra tips på hur vi får Antracit levande framöver här... Kommersiella tips kan skickas via PM ;D


OnTopic

Vällbart stål....




Ett av problemen med att Antracit inte drar in pengar ligger i att det kan upplevas krångligt att stödja Antracit ekonomiskt!
Jag tror att många gärna skulle bidra med något litet om det vore enklare och om valmöjligheten för hur mycket man bidrar med är valfri.

Jag föreslår följande:
Steg ett :
Admin Skapar ett PayPal-konto , PayPal tar ut en liten avgift för varje transaktion, men eftersom den funktionen är nere just nu, så vet jag inte hur mycket!

Edit: 2009:02:16 Kl: 01:07
Ser nu att antracit är ansluten till både PayPal och Payson, men jag har aldrig sett det tidigare, och jag har varit medlem....ganska länge, det finns säkert fler än jag som missat det!
Jag tror den informationen gör sig bättre på en synligare plats än i butiken ,tillsammans med en önskan om donationer.


Steg två:
Admin skapar tre betallinjer via telia, ett på tio kronor ett på 50 kronor och ett på hundra kronor (det går att ringa fler samtal om man vill bidra med mer). Telia vägrar ge ut info om vad det kostar med dessa konton, därför ar det upp till Admin att kontakta Telia via: http://www.telia.se/foretag/kundservice/kontaktatelia/kontaktmedsaljare/?sl=foretag_kundservice_kontaktatelia_kontaktmedsaljare .

Steg tre:
Antracit har 3609 medlemmar till dags datum, om hälften av medlemmarna ger 10kr, blir det en OK månadslön, om hälften av medlemmarna ger 100kr blir det ca: 153 000, vilket borde hålla Antracit flytande ett tag!

Steg fyra
Klicka ibland på de där sponsorlänkarna längst ner på sidan, innan du lämnar Antracit!

Steg fem:
Admin motstår frestelsen att göra Antracit till en betaltjänst, eftersom Antracit då kommer att gå en långsam död tillmötes!

Jag är på, med ett par hundra kronor då & då, när det är igång!
Eftersom jag anser att Antracit i egenskap av dess medlemmar faktiskt erbjuder hjälp när de kan.
Dessutom gör, Antracit som kunskapsbas, mig tryggare i mitt smidesutövande eftersom jag vet vart jag kan vända mig om min egen kunskap och erfarenhet inte räcker till!


:Jimi

Edit: 2009:02:16 Kl: 00:43
Orsak: Orginalmeddelandet skrevs i onyktert tillstånd.
Sidan laddades på: 0.081 sekunder
Powered by Kunena Forum