Nya inlägg

  • Inga inlägg att visa.

Topic-icon Hur nära är för nära?

  • kerk
  • kerk Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
Mer
15 år 9 månader sedan #26102 av kerk
Hur nära är för nära? skapades av kerk
När det gäller smidesalster, hur nära en design är för nära? Har upptäckt att jag gjort vissa saker som väldigt mycket liknar andra när jag börjat surfa på nätet, kan bero på att jag surfat, sett en bild, sen glömmt det, sen kommer man på det .. "oj så kan man göra" och så gör man den, är glad att man hittat på något, nästa gång man surfar igen hittar man den där attans saken på nätet ... så hur nära är egentligen för nära, är massvis med skilnader från de saker jag omedvetet stulit mot de som andra gör men är rädd att folk tar illa upp? :)
Mer
15 år 9 månader sedan #26104 av Metalmageren
Svar från Metalmageren i ämnet Hur nära är för nära?
Hej Kerk !
Att utvekla ett produkt kallar jag inte før att stjæla, dom flesta menniskor inspireras ju nær dom færdas runt her i livet.Gør man det så med still och fines er det helt fint. Grundlegaren av produktet borde ju bara vara beærad øver att du har upskatat dennes idé. Handlar det om många pengar kan du ju førmodligen inleda ett samarbete.
Men du ska inte vara rædd, mycket har redan provat´s i smides væg, och Smides yrket handlar vel om att bevara traditioner och att vara stændigt på jagt efter nya ideér och utvekling.
Antracit er ju också her før att vi inte ska behøva uptæcka den djupa talrik varje gång, men att se framåt med dom hjælp-medel vi har.
Smid på Kerk med all din lust.
med venliga hilsen Metalmageren
Sidan laddades på: 0.316 sekunder
Powered by Kunena Forum